Vaasa Billiard

Seuraesittely ja jaostot

Biljardin pelaaminen Vaasassa

Vaasa Billiard on biljardin harrastusta ja kilpailutoimintaa edistävä aktiivinen seura, joka mahdollistaa biljardin harrastamisen ammattitason pöydillä ja viikoittaiset järjestetyt harjoitukset naisille ja junioreille. Vaasa Billiard ry on Suomen Biljardiliiton (SBIL) jäsen. Vaasa Billiardin tarkoitus on edistää pool-biljardin ja snookerin kilpailutoimintaa ja harrastamista kaikilla tasoilla ja kaikissa ikäluokissa sukupuoleen katsomatta. Seura kannustaa ja tukee jäseniään kilpailemaan SBIL:n kilpailuissa jopa kansainvälisellä tasolla. Kannustamme kuitenkin lämpimästi kaikkia lajista kiinnostuneita harrastamaan biljardia, vaikka kilpaileminen ei kiinnostaisikaan.

Seuraamme kuuluu useita aktiivisia SM-tason pelaajia ja valmentajia.

Pelipaikkana seuran jäsenet suosivat The Club Billiard salia, joka sijaitsee Vaasan keskustassa osoitteessa rauhankatu 22

Biljardia kaikille kiinnostuneille

Biljardin harrastaminen ja etenkin pool-biljardin pelaaminen Vaasassa on mahdollista useassa eri paikassa, kuten joissakin ravintoloissa. Vaasassa voi myös pelata snookeria muutamissa paikoissa.

Jaosto

Yleinen Pool
– intohimona biljardi

Yleisen Pool- jaoston ikäluokka on 18-44 vuotta täyttäneet biljardin pelaajat.

Toimintamme on aktiivista ja osallistumme säännöllisesti Suomen Biljardiliiton alaisiin kilpailuihin.

Meidät löydät harjoittelemasta The Club Vaasa- biljardisalilta. Siellä järjestämme myös viikottaisia kilpailuja 9-pallossa tiistaisin klo 17:30 alkaen.

Tervetuloa mukaan kasvavaan joukkoomme kokeilemaan ja innostumaan!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä
Yleinen Pool -jaosto
miika@vaasabilliard.fi

Jaosto

Ladies Pool
– naiset mukaan biljardiin!

Ladies Pool on naisille suunnattu jaosto. Seuran naiset pelaavat monella eri tasolla; osa harrastaa lajia vain omaksi iloksi ja osa kilpailee SM-tasolla asti. Tule rohkeasti mukaan toimintaamme, kehittämään taitojasi ja harrastamaan hyvässä ja rennossa porukassa.

Lajista kiinnostuneille aloittelijoille ja edistyneemmille aloittelijoille keskiviikkoisin klo 18-20 tutustumis- ja peli-ilta The Clubilla. Tällöin on myös henkilökohtaista ohjausta lajin saloihin.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä
Ladies Pool -jaosto
tiia@vaasabilliard.fi

Jaosto

Senior Pool
– kokemus näkyy ja kuuluu!

Seniorit ovat seurassa vahva, yli 44-vuotiaiden ryhmä, joka tunnetaan aktiivisina kilpailijoina ympäri Suomea. Joukkoon mahtuu pelaajia jotka ovat edelleenkin Suomen kärkinimiä omassa ikäluokassaan.

Senioreilla on Vaasassa kaksi pääasiallista harjoitus- ja pelipaikkaa; yksityinen Pro Sali sekä The Club Biljard Vaasa. Harjoittelemme aktiivisesti yhdessä ja erikseen sekä järjestämme monia seuran sisäisiä tapahtumia ja biljardikilpailuja.

Kaikki lajista ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita lämminhenkiseen ja hyväntuuliseen joukkoomme ja toimintaamme!

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä
Senior Pool -jaosto
jumppee@vaasabilliard.fi

Jaosto

Junior Pool – biljardia lapsille ja nuorille

Biljardi on monipuolinen, matalan kynnyksen harrastus, joka kehittää nuoren motoriikkaa, keskittymiskykyä ja strategista älyä. Biljardiseuramme tarjoaa harrastajalleen Vaasassa tiiviin ja lämminhenkisen yhteisön, jonka tuella lajissa kehittyminen on sekä varmaa että mukavaa.

Valmentajamme ovat asiantuntevia ja pelipuitteet maakunnan parhaat. Lapset ja nuoret pääsevät tutustumaan lajin tekniikkaan ja taktiikoihin hyvässä ja kannustavassa porukassa. Juniorit voivat halutessaan hakea kisakokemusta helposti The Clubin viikkokisoista.

Osaavalla valmennuksellamme motivoituneen nuoren on mahdollista nousta jopa Suomen junioreiden ja yleisen sarjan huipulle, aina kansainväliselle tasolle saakka.

Tule kokeilemaan ja innostumaan! Alle 18-vuotiaiden lasten ja nuorten harjoitukset järjestetään The Clubilla Vaasan keskustassa Rauhankadulla sunnuntaisin klo 18-20.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä
Junior Pool -jaosto
jani@vaasabilliard.fi

Jaosto

Snooker – niin aloittelijoille kuin kilpaharrastajille

Snooker on biljardin pelimuodoista haastavin, tässä lajin haastavuudessa sekä monipuolisuudessa piileekin pelin viehätysvoima, joka vie helposti mukanaan. Snooker sopii kaiken tasoisille ja ikäisille pelaajille, ja joukkoomme kaivataankin lisää intohimoisia pelureita.

Pelaajiemme intohimoa pyrimme ruokkimaan järjestämällä turnauksia vuoden aikana. Näihin turnauksiin ei tarvitse olla seuran jäsen osallistumista varten. Paikallisen kilpailutoiminnan lisäksi kehotamme aina seuran jäseniä osallistumaan Suomen Biljardiliiton järjestämiin turnauksiin.

Oletko juuri innostunut snookerista ja haluat kokeilla lajia ystäväsi kanssa ohjatusti? Vai oletko kokeneempi konkari ja haluat kokeilla kilpailemista liiton kilpailussa? Näissä asioissa, tai muissa snookerin liittyvissä asioissa ota rohkeasti yhteyttä.

Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä
Snooker-jaosto
daniel@vaasabilliard.fi

Vaasa Billiardin jäseneksi

Mukavaa, että haluat liittyä seuraamme. Tervetuloa!

Seuralla ei ole erillistä liittymismaksua, vaan mukaan toimintaan pääset maksamalla vuotuisen jäsenmaksun, jonka hinta on 30 euroa.

Ensimmäinen askel jäsenyyteen on täyttää alla oleva lomake. Lasku lähetetään ensisijaisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteen puuttuessa lasku lähetetään postitse. Jäsenyys tulee voimaan heti, kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

Vanhat jäsenet saavat vuosittain jäsenmaksulaskun uuden kilpailuikauden alussa sähköpostitse.

Miksi kannattaa liittyä jäseneksi

  • Pääset mukaan rentoon ja mukavaan yhteisöön, jossa kaikki otetaan huomioon.
  • Sinun on helppoa osallistua Suomen Biljardiliiton alaisiin kilpailuihin, joihin kannustamme ja tuemme jäseniämme.
  • Jäsenenä voit vaikuttaa tulevaan toimintaamme.
  • Kannatat ja tuet työtä, jota seuramme tekee Vaasan ja lähialueiden ihmisten hyväksi lisäämällä harrastusmahdollisuuksia..
  • Saat halutessasi henkilökohtaista opastusta lajin aloittamiseen.
  • Vahvana seurana, jolla on jäseniä, voimme myös vaikuttaa paremmin kuntamme liikunta-asioihin.

Lisätietoja: info@vaasabilliard.fi

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Rekisteröitävän jäsenen tiedot

Ei sähköpostia
Laskutusosoite
Vaasa Billiardin tietosuojaselosteen hyväksyminen