Naisille biljardia 

biljardi harrastuksena sopii hyvin naisille

Naisten jaosto

Vaasa Billiard ry naisten jaostossa on n.10 jäsentä ja lisää jäseniä halutaan mukaan. Uusille aloitteleville jäsenille pidetään keskiviikkoisin harjoitukset jossa opetellaan lajin perusteita mm: lyöntiasento, erilaiset lyönnit, säännöt ja muita tärkeitä taitoja. Biljardiliitto järjestää naisille omia kilpailuja, joihin osallistumista seura tukee. Tiistaisin pelataan kaikille avoimet viikkokisat tasoituksilla The Clubilla alkaen klo 17:30. Lisää infoa kilpailutoiminnasta löydät kilpailukalenterista. Tällä hetkellä naisia pelaa mm SM-tasolla sekä vain paikallisia kisoja.

Biljardi sopii kaikille

Biljardi ei ole raskasta urheilua, vaan enemmänkin keskittymiskykyä ja mielenhallintaa vaativa laji, joten se sopii kaiken ikäisille pelaajille. Alle 18 vuotiaille pelaajille suosittelemme kuitenkin juniorijaoston harjoituksia sunnuntaisin. 

 Lisätietoja: tiia@vaasabilliard.fi

 

Vaasa Billiard

Keskiviikkoisin treenit klo 18-20 aloittelijoille

Etsitkö uutta harrastusta, ystäviä, vaihtelua, vai onko biljardi lajina kiinnostanut jo pidempään? Tervetuloa oppimaan ja kokeilemaan The Clubille. Ensimmäinen kerta on ilmainen ja jatkossa 5€/kerta tai jos liityt seuran jäseneksi, niin saat käydä koko kauden maksutta. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Välineet löytyvät salilta, joten aloittamisen kynnys on matala.

Tule The Clubille (Rauhankatu 22 2.kerros) tiskiltä voit tarvittaessa kysyä millä pöydällä naiset pelaavat ja ostaa juoman. Ensikertalaiset saavat kertoa tai näyttää mitä osaavat ja oman tason mukaan aloitetaan opettelemaan lyöntiasentoa tai harjoittelemaan erilaisia lyöntejä / harjoitteita.

Ensimmäinen tunti tehdään harjoitteita ja toisella tunnilla pelataan yleensä 9-palloa, joka on pool biljardi lajeista yksinkertaisin pelimuoto ja säännötkin tulevat samalla tutuksi.

Lisätietoja
Päivi: paivi@vaasabilliard.fi
Tiia: tiia@vaasabilliard.fi

 

Kvarken Pool Cup

Vaasa – Uumaja kaupunkiottelu

Vuosittain tammikuussa pelattava Vaasa vs. Uumaja kilpailu pelataan 9 hengen joukkueilla vuorotellen Vaasassa ja Uumajassa. Kummassakin joukkueessa on paikka yhdelle naiselle, joka valitaan karsintakilpailuilla aina edellisenä syksynä.

Pohjanmaan mestaruus

Naisten pohjanmaan mestaruus 8-, 9-, 10- pallo

Pohjanmaan mestaruus kilpailut pelataan joka vuosi yksi kilpailu kussakin lajissa. Osallistumisoikeus kaikilla pohjanmaalla sekä pohjois-, etelä-, keskipohjanmaalla asuvilla.