Snooker Lucky 2

8.3.2024

Kevätkauden snooker Lucky-2 starttaa 11.3. Ilmoittautuminen 10.3 saakka Cuescoressa (https://cuescore.com/tournament/Snooker+Lucky+2+Kev%C3%A4t+2024+%25231/40491556). 

Pelimuotona paras kolmesta. Tulostaulu jota voi käyttää vaikka omalla puhelimella (https://cuescore.com/scoreboard/?code=b68feb66).

Suositus on että peliä varten varataan aina vähintään kaksi tuntia. The Clubin kanssa on sovittu että Full Memberit pelaavat puoleen hintaan salin ollessa kiinni (3 e/h), eli kahden tunnin sessiossa kumpikin Full Member varaa yhden tunneista omiin nimiinsä. Salin ollessa kiinni muut vierailevat tähdet pelaavat opiskelija hinnoilla (6 €/h). Salin ollessa auki normaalit hinnat pätevät. Mikään ei estä pelaamista muissa paikoissa jos tähän on mahdollisuus.

Hinnoitteluesimerkkejä (mikäli peli tapahtuu The Clubilla salin ollessa kiinni):

Full Member vs Full Member – molemmat varaavat yhden tunnin omiin nimiinsä, tunneille ei merkitä muita kun varaaja.

Snooker member vs Full Member – molemmat varaavat yhden tunnin nimiinsä, tunneille ei merkitä muita kun varaaja.

Snooker member vs vieraileva tähti – Snooker member tekee varauksen, molemmille tunneille merkitään vieraaksi Opiskelijan. Vieras korvaa Snooker Memberille oman osuuden (12 €) jos muuta ei sovita.

Full Member vs vieraileva tähti – Full Member tekee varauksen molemmille tunneille ja merkkaa toiselle tunnille vieraaksi Opiskelijan. Vieras korvaa Full Memberille oman osuuden (12 €) jos muuta ei sovita.