Juniorit historiallisesti The Clubin viikkokisan finaaliin

12.9.2023

Syyskauden seitsemäs The Clubin viikkokisa (#7/18) 12.9.2023 tarjoili unohtumattomia elämyksiä niin pelaajille kuin katsojillekin, kun finaalin ylsi historiallisesti kaksi junioripelaajaa! Finaaliin selvittivät tiensä hienolla pelillä vasta 13-vuotiaat Konsta Kiviniemi ja Samu Nikupeteri. Samun finaalipaikka oli sensaatiomainen, koska viikkokisa oli vasta hänen ensimmäinen osallistuminen tapahtumaan.

Samu eteni finaaliin voittaen hänen kaikki aiemmat ottelunsa, joista kolme ensimmäistä tulivat selkeällä voittomarginaalilla kovia pelaajia vastaan. Semifinaali oli peleistä tiukin ja ratkesi vasta kontraerässä Samun 3-2 voittoon. Hän oli jo 1-2 tappiolla, mutta onnistui todella hienolla ratkaisevalla pussituksella nousemaan tasoihin 2-2 ja lopulta 3-2 voittoon viimeisen erän jännittävien vaiheiden jälkeen.

Finaalissa vastaan asettui Konsta, joka myös pelasi hienon turnauksen ottaen illan aikana monta arvokasta päänahkaa. Finaalissa Konsta onnistui säilyttämään hyvän pelirytmin sekä tehokkaan pussituksensa ja oli lopulta vahvempi voittaen 3-0.

Tulokset

VaBi onnittelee kumpaakin erittäin hienoista suorituksista!

Konsta Kiviniemi (vas.) ja Samu Nikupeteri