Junioreiden kevätkauden päätösturnaus

2.7.2023

VaBi:n junioreiden kevätkauden päätösturnaus pelattiin lauantaina 1.7. Clubilla. Kyseessä oli tiukka jäsentenvälinen taisto ja hieno päätös kuluneelle kaudelle. Neljä innokasta pelaajaa lähti mukaan turnaukseen ja saimmekin aikaiseksi hienon tapahtuman ja tasaisia otteluita nuorten kesken. Pelimuotona oli 9-pallo kuuteen voittoon (alkupelit) ja kisa vietiin läpi round-robin formaatilla, jossa kaikki pelasivat toisiaan vastaan. Finaali pelattiin kahdeksaan voittoon.

Kevätkauden mestaruuden vei Konsta Kiviniemi puhtaalla pelillä voittaen kaikki pelaamansa ottelut. Vahvaa suorittamista Konstalta. Toiseksi sijoittui hienon turnauksen pelannut Frida Svarvars. Kolmanneksi kisassa tulivat seuramme nuorin pelaaja Wilmer Finskas yhdessä uusimman juniorijäsenemme Samu Nikupeterin kanssa.

Turnauksessa vallitsi hyvä ja rento yhteishenki ja hienoa fair play- pelaamista sekä suuria tunteita; aivan kuten asiaan kuuluukin. Tuttujen kilpakumppaneiden Fridan ja Konstan välillä iloa, vitsejä ja naurua ei puuttunut edes finaalissa, jossa kaksikon täytyi välillä ottaa jopa aikalisä, jotta pelit pystyivät jatkumaan. Kisan nuorin, vasta 7-vuotias Wilmer oli todella lähellä ottaa kaksi voittoa otteluista Fridaa ja Samua vastaan, mutta äärimmäisen tiukkojen 5-6 kontratappioiden jälkeen tie nousi pystyyn eikä paikkaa finaaliin auennut. Joka tapauksessa erittäin hienoa pelaamista, paljon hyviä onnistumisia ja toinen toistaan näyttävämpiä pussituksia nuorukainen yleisölle tarjosi. Myös Samu on kehittynyt kevätkauden aikana hienosti ja aktiivinen harjoittelu tuottaa tulosta.

Tavoitteena on luoda tästä tapahtumasta junioreille perinne sekä syys- että kevätkauden lopuksi, jossa nuoret pääsevät testaamaan taitojaan toisiaan vastaan. Kilpailukalenteriin pyrimme lisäämään tietoja tulevista turnauksista mukaanlukien näistä, joten muistakaa käydä aktiivisesti seuraamassa tilannetta myös sieltä.

Tulokset