Junioreiden kevätkauden 2024 aloitus ja syyskauden 2023 päätösturnaus

15.1.2024

Junioreiden kevätkausi 2024 aloitetaan sunnuntaina 21.1.2024. klo 18 alkaen. Tervetuloa niin uudet kuin vanhatkin pelaajat!

Syyskausi 2023 meni nopeasti ja saimme ilahduttavan paljon uusia pelaajia mukaan toimintaan. Harjoittelimme ahkerasti kauden aikana erilaisia tekniikkaan liittyviä harjoitteita ja pyrimme myös pelaamaan yhdessä mahdollisimman paljon. Syyskausi saatiin päätökseen lopputurnauksen muodossa, johon saimme seitsemän nuorta mukaan. Turnaus pelattiin round robin- muodossa eli kaikki kaikkia vastaan. Pelit pelattiin kolmeen voittoon. Pitkään päivään kuului hienoja yksilösuorituksia ja onnistumisia, kuin myös epäonneakin ja suuria tunteita. Monelle pelaajalle nämä olivat ensimmäiset varsinaiset biljardikisat, joten sekin toi ylimääräistä jännitystä . Koska päivä oli pitkä ja kausi saatiin päätökseen, yllätimme nuoret tarjoamalla heille kesken pelien pitsaa ja limsaa.

Kilpailun nuorin osallistuja 8- vuotias Wilmer Finskas pelasi koko päivän hienosti voittaen kaikki alkusarjan kuusi peliä, joista vieläpä neljä kontrassa 3-2. Todella hieno suoritus! Toinen päivän onnistuja oli Samu Nikupeteri, joka voitti viisi peliään kuudesta. Jokainen pelaaja onnistui saamaan vähintään yhden voiton päivän aikana. Lopuksi pelattiin semifinaalit ja finaalit. Voittajaksi selviytyi Samu Nikupeteri, joka onnistui finaalissa voittamaan ja saamaan revanssin Wilmeristä. Ottelusta muodostui todella tiukka ja ratkesi vasta kontrassa 3-2 Samun hyväksi.

Mitalistit olivat;
Kultaa Samu Nikupeteri
Hopeaa Wilmer Finskas
Pronssia Aatu Ketola ja Aleksi Rajala

Kaikki tulokset oheisessa linkissä ja alla myös muutama kuva tapahtumasta (klikkaamalla kuvaa suuremmaksi).
Päätösturnaus tulokset